Tilbud!

Magni Puslespil – Silikone Forme Med Træramme

Original price was: 250 kr..Current price is: 90 kr..

Opdag Magni puslespil med silikoneforme og træramme – stimulerende leg, der udvikler motorik og kreativitet hos dit barn. Perfekt til sjov læring

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301655494570 Kategori:

Oplev glæden ved læring og leg med Magni Puslespil – Silikone Forme Med Træramme, hvor kreativitet møder funktionalitet og kvalitet. Dette puslespil er designet specielt til børn fra 12 måneder og op, og det gør det til den perfekte gave til den nysgerrige og energiske lille opdagelsesrejsende i dit liv. Den unikke kombination af bløde silikoneformer og en solid træramme giver ikke blot enestående legemuligheder, men sikre også en lærerig oplevelse.

Puslespillet indeholder 24 farverige brikker, der er lette at håndtere for små hænder, hvilket gør det muligt for dit barn at udvikle motoriske færdigheder og hånd-øje koordination, mens de har det sjovt. Silikonematerialet er både blødt og holdbart, hvilket betyder, at børnene kan lege trygt, selvom de skulle tabe eller smide en brik. Du kan også være tryg ved, at disse brikker er lette at rengøre – perfekt til de uundgåelige spild og klatter, der følger med leg.

Den dimensionelle størrelse af puslespillet – målende 22,5 x 15,7 x 5 cm – gør det let at opbevare og transportere, så det kan tages med på besøg hos venner, bedsteforældre eller i legestuen. Den robuste træramme sikrer ikke kun stabilitet, men pryder også ethvert børneværelse med sit naturlige og stilfulde udseende. Den varme træfarve kombineret med de farvestrålende silikoneformer skaber en indbydende atmosfære, der indbyder til timevis af læring og leg.

Puslespillet kan anvendes både som et traditionelt puslespil og som stableklodser, hvilket giver dit barn mulighed for at udforske forskellige måder at lege på. Denne alsidighed stimulerer kreativitet og opmuntrer til frie lege, hvor børnene kan eksperimentere med at stable og konstruere deres egne unikke kreationer. Dette aspekt af leg er ikke kun sjovt, men hjælper også med at udvikle deres problemløsningsevner og logisk tænkning.

Ved at vælge Magni Puslespil får du ikke blot et legetøj, men et redskab til vækst og læring. Det understøtter barnets udvikling gennem leg, hvilket er den mest effektive måde for dem at lære på i de tidlige år. Den kombination af farver, former og materialer engagerer deres sanser og vækker deres naturlige nysgerrighed.

Tag et skridt ind i en verden af kreativ leg, hvor hver brik åbner for en ny mulighed for opdagelse og interaktion. Magni Puslespil – Silikone Forme Med Træramme er det ideelle valg for forældre, der værdsætter kvalitet, sikkerhed og udvikling i legetid. Giv dit barn muligheden for at lære mens de leger, og se dem blomstre med hver oplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magni Puslespil – Silikone Forme Med Træramme”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.