Vilac 4 Puslespil i træ – På Ferie

180 kr.

Oplev Vilac 4 Puslespil i træ, der stimulerer børns kreativitet og læring, samtidig med at de nyder sjov ferie-tema. Kvalitet og leg samlet i ét.

Køb her

Varenummer (SKU): 9067100241156142 Kategori:

Oplev glæden ved leg og læring med de charmerende Vilac 4 Puslespil i træ – På Ferie. Dette sæt indeholder fire unikke puslespil, der inviterer dit barn til at udforske forskellige ferieformer gennem lærerig leg. Hver enkelt puslespil skildrer en fascinerende ferieoplevelse: skiferie, campingferie, sejltur og strandferie. Med 6, 9, 12 og 16 brikker pr. puslespil, er der tilpassede udfordringer for de små, så de kan udvikle deres finmotorik og problemløsningsevner i takt med, at de lærer om forskellige ferieaktiviteter.

Puslespillene er designet til børn fra 3 år og op, og de indbyder til mange timer af kreativ leg. Brikkerne er lavet af holdbart, naturligt træ, så de ikke blot er sikre for dit barn, men også kan holde til leg i mange år fremover. Hver brik er farverigt illustreret og vækket til liv af kunstneriske motiver, der fanger fantasien og stimulerer nysgerrigheden. Den farverige grafik gør det let for dit barn at genkende og relatere til de forskellige ferieformer, samtidig med at de lærer om verdenen omkring dem.

Det medfølgende skydelåg, som opbevarer puslespillene, er ikke blot praktisk, men også æstetisk tiltalende. Den elegante trææske er perfekt til opbevaring og transport, så du nemt kan tage puslespillene med på tur – uanset om det er en skovtur, et besøg hos bedsteforældre eller på ferie. Dette giver dit barn mulighed for at nyde deres puslespil både hjemme og ude, og dermed sikre en kontinuerlig lærerig oplevelse.

At samle disse puslespil er mere end blot leg; det fremmer også kognitive færdigheder som koncentration og tålmodighed. Når børnene fokuserer på at finde de rigtige brikker og matche dem korrekt, bliver de opfordret til at tænke kritisk og analytisk. Desuden er puslespil en fantastisk måde at styrke sociale færdigheder på, når børnene arbejder sammen eller deler deres oplevelser med venner og familie.

Med Vilac 4 Puslespil i træ – På Ferie investerer du ikke kun i et produkt, men også i et værktøj til at styrke dit barns udvikling. Hvert puslespil repræsenterer en mulighed for at lære om ferieaktiviteter, natur og rejser, og samtidig stimulere deres fantasi. Giv dit barn en gave, der både underholder og uddanner, og skab minder som vil vare ved i takt med at de opdager glæden ved at lære gennem leg.entine grader.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vilac 4 Puslespil i træ – På Ferie”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.