Iwood-Puslespil I Træ Tal Pastel

51 kr.

Oplev Iwood puslespil i træ med pastelnumre – stimulerer barnets motorik og kreativitet, samtidig med at det er bæredygtigt og sikkert at lege med

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901077573234 Kategori:

Oplev magien ved læring gennem leg med Iwood-Puslespil i træ med tal i pastel. Dette charmerende puslespil er designet til både at underholde og undervise, hvilket gør det til et uundgåeligt værktøj til den tidlige udvikling af dine børn. Puslespillet er skabt med fokus på kvalitet, sikkerhed og æstetik, hvilket gør det til en fremragende gaveidé til både fødselsdage, jubilæer og andre fejringstilfælde.

Lavet af naturligt træ, kombinerer dette puslespil bæredygtighed med slidstyrke. Hver enkelt del er omhyggeligt slebet og farvet i bløde, pastelagtige nuancer, der tiltrækker børns opmærksomhed og stimulerer deres sans for æstetik. Det indbydende design gør det ikke kun til et legende og lærerigt værktøj, men samtidig et smukt indslag i ethvert børneværelse.

Med Iwood-Puslespillet kan dit barn lære at kende og genkende tal fra 0 til 9, hvilket skaber en solid basis for matematiske færdigheder i fremtiden. Hver del er let at håndtere for små hænder, og de er designet til at passe perfekt ind i de tilhørende huller. Gennem leg finder børnene glæden ved at lære, mens de udvikler deres motoriske færdigheder og hånd-øje koordination.

Dette puslespil stimulerer også kognitive evner som problemløsning og koncentration. Når børnene bomber delene på plads, træner de deres logiske tænkning og evnen til at se mønstre. Det er en sjov måde at engagere sig i læringsprocessen, så de går på opdagelse i tal og deres betydninger, mens de har det sjovt.

Sikkerhed er en prioritet, og derfor er Iwood-Puslespillet fremstillet af giftfrie materialer og malet med miljøvenlige farver – perfekt til leg uden bekymringer. Det er en ansvarlig investering i dit barns fremtid, da du kan føle dig tryg ved, at de leges med et sikkert og sundt produkt.

Designet til både enkelt og social leg, kan Iwood-Puslespillet være en del af hyggelige stunder med familien eller legeaftaler. Det vil skabe en anledning til at interagere, dele viden og udvikle relationer. Sammen kan I lære om tal, tælle og selv skabe små matematiklege, der involverer hele familien.

Iwood-Puslespil i træ med tal i pastel er ikke bare et puslespil; det er et redskab til læring, vækst og glæde. Giv dit barn muligheden for at udforske en verden fyldt med tal og farver, og se dem blomstre gennem leg. Dette puslespil er et skridt mod en lysere fremtid, hvor læring og sjov går hånd i hånd. Lad eventyret begynde med et enkelt puslespil – en verden af viden venter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Iwood-Puslespil I Træ Tal Pastel”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.