Puslespil, Tal 0-9, træ, 10 brikker

85 kr.

Oplev vores unikke træpuslespil med tal 0-9 – fremmer læring, motorik og sjov for de små. Perfekt til leg og udvikling i ét.

Køb her

Varenummer (SKU): 11711001870137846 Kategori:

Oplev glæden ved læring og leg med vores farverige træpuslespil, Tal 0-9. Dette unikke puslespil er designet til at stimulere de yngste sind og skabe en sjov og lærerig oplevelse for børn fra 2 år og op. Med 10 brikker, der repræsenterer tallene fra 0 til 9, giver dette puslespil ikke kun mulighed for at lære om tal, men også for at udforske farver, former og motoriske færdigheder.

Hver brik er nøje udformet i lyst, holdbart træ, der tiltrækker børns opmærksomhed og opfordrer til interaktiv leg. De klodsede, farvestrålende tal gør det nemt for små hænder at gribe fat i og manipulere, hvilket fremmer deres finmotorik og hånd-øje koordination. Dette gør det ikke bare til et sjovt legetøj, men også et værdifuldt redskab i udviklingen af essentielle færdigheder hos de mindste.

Puslespillets ramme måler 30 x 22,5 x 1 cm, hvilket gør det ideelt til både hjemmebrug og i daginstitutioner. Den robuste trækonstruktion sikrer, at puslespillet kan modstå daglig brug og forblive i fremragende stand i mange år fremover. Hver brik passer perfekt ind i sin tilhørende plads, hvilket et skaber et tilfredsstillende klik, der giver børnene en følelse af succes, hver gang de placerer et tal korrekt.

Udover at lære tallene, kan børnene eksperimentere med at tælle og skabe deres egne små spil. For eksempel kan de lære at tælle op til 9 eller endda bruge de forskellige brikker til at danne enkle matematiske ligninger. Dette puslespil opfordrer til kreativitet og fantasi, hvor børn kan finde på nye måder at lege og lære på.

Som en ekstra bonus kan dette puslespil også være et vidunderligt redskab til forældre, der ønsker at hæve deres børns interesse for matematik og tal. Det giver en fremragende mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen, hvor forældrene kan introducere deres børn til grundlæggende talbegreber på en sjov og engagerende måde. Forestil dig glade øjeblikke, hvor I sammen træner tælling, bygger simple regnestykker eller blot snakker om de vildfarne farver.

Vores træpuslespil, Tal 0-9, er ikke bare et legetøj; det er en investering i dit barns fremtid. Giv dem mulighed for at udforske, lære og lege i et sikkert og inspirerende miljø. Bestil i dag og lad dit barn tage de første skridt ind i en verden af tal og forståelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Puslespil, Tal 0-9, træ, 10 brikker”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.