,

Goki Puslespil – Baby Dyr

60 kr.

Oplev Goki Puslespil med søde baby dyr, der stimulerer barnets motorik og nysgerrighed. Et sjovt og lærerigt spil til timevis af underholdning.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764302085773684 Kategorier: ,

Oplev glæden ved leg og læring med Goki Puslespil – Baby Dyr, et vidunderligt 24-brikkers puslespil designet til børn fra 3 år. Dette puslespil er ikke bare en aktivitet; det er en rejse ind i en farverig verden fyldt med søde dyrevenner. Hver brik i puslespillet er omhyggeligt fremstillet af høj kvalitet og af bæredygtige materialer, der sikrer både holdbarhed og sikkerhed for dit barn. De bløde, rundede kanter gør dem lette at håndtere, hvilket giver små hænder mulighed for at udforske og sammensætte billederne uden frygt for skarpe kanter.

Goki Puslespil – Baby Dyr tilbyder ikke kun sjov, men fremmer også vigtige udviklingsmæssige færdigheder. Når dit barn griber ud efter brikkerne, stimulerer det finmotorikken, og når de lægger dem sammen, træner de deres visuelle perceptive evner. Processen med at finde de rette brikker og fuldende et billede, der viser glade baby dyr, opbygger tålmodighed og koncentration, samtidig med at det giver en følelse af stolthed og tilfredsstillelse, når puslespillet endelig er fuldført.

De 24 brikker præsenterer livlige og detaljerede illustrationer af yndlingsdyr fra naturen. Hver brik repræsenterer en kærlig karakter, der inviterer til snakke om dyrenes verden. Dette giver en glimrende mulighed for forældre at engagere sig i lege og samtaler omkring dyrenes karakteristika, deres liv i naturen og hvordan de interagerer med hinanden. På den måde bliver leg til læring, og dit barn får en tidlig introduktion til naturhistorie og biologisk mangfoldighed gennem leg.

Med målene 30 x 20 x 0,8 cm er puslespillet kompakt og let at opbevare, hvilket gør det ideelt til at tage med på ture eller have liggende i stuen for hurtige lege sessioner. Puslespillet kan let rengøres med en fugtig klud og er designet til at kunne holde til den vildeste leg, så det vil blive en fast del af familiens legekultur i mange år fremover.

Giv dit barn en gave, der kombinerer sjov, kreativitet og læring med Goki Puslespil – Baby Dyr. Lad dem udforske, opdage og udvikle sig i deres eget tempo, mens de nyder det uendelige eventyr, som hvert puslespil bringer. Dette puslespil er mere end blot en aktivitet — det er en vej til at skabe minder og læring, der varer ved. Engager dit barn i en verden af leg og læring med Goki.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Goki Puslespil – Baby Dyr”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.