Eeboo Puslespil 100 brk – Planeten Jorden

170 kr.

Udforsk verdens vidundere med Eeboo Puslespil 100 brk – Planeten Jorden. Perfekt til familietid og læring om geografi og naturens skønhed

Køb her

Varenummer (SKU): 9067101354997040 Kategori:

“Eeboo Puslespil 100 brk – Planeten Jorden” er mere end blot et puslespil; det er en rejse ind i et farverigt univers, der fejrer klodens fantastiske mangfoldighed af liv. Med sine 100 detaljeret illustrerede brikker inviterer dette puslespil både børn og voksne til at dykke ned i en verden af opdagelse og læring, mens de sætter de smukke bider sammen.

Motivet på puslespillet er en imponerende collage af dyreliv fra hele planeten. Fra de majestætiske løver i savannen til de farverige fisk i de dybe oceaner, hvert enkelt dyr fortæller sin egen historie og inviterer til nysgerrighed og viden om vores biodiversitet. Illustrationen er ikke kun en visuel fryd; den fungerer som et educational værktøj, der vækker interessen for naturen og vigtigere endnu, bevidstheden om at beskytte planeten, vi kalder hjem.

Puslespillets dimensioner, når det er samlet, er 68,5 x 46 cm, hvilket gør det til et ideelt aktivitet for hele familien. Sammen kan I danne jeres eget fællesskab omkring dette kreative stykke og skabe mindeværdige stunder, mens I arbejder mod at fuldende det. Det er ikke bare en opgave at samle puslespillet; det er en mulighed for at interagere, diskutere og dele jeres tanker om den vidunderlige verden omkring os.

Eeboo har altid været kendt for deres fokus på kvalitet og bæredygtighed. Puslespillet er fremstillet af genbrugelige materialer og trykt med miljøvenlig blæk, hvilket betyder, at når I samler dette puslespil, gør I det med god samvittighed over for planeten. Dets robuste brikker er designet til at holde til gentagen brug, så I kan nyde denne aktivitet igen og igen, eller måske dele den med venner og familie.

Alderangivelsen er 5+, hvilket gør dette puslespil perfekt til børn, der typer at begynde at udforske og forstå verden omkring dem. Det udfordrer deres problemløsningsevner og fremmer finmotorik, mens det samtidig giver dem muligheden for at lære om de forskellige habitater og dyrearter, de har i verden. Hver brik bidrager til at skabe et samlet billede af livet på planeten, og i takt med at brikkerne finder deres rette plads, vokser også forståelsen for det økosystem, vi alle er en del af.

Med “Eeboo Puslespil 100 brk – Planeten Jorden” får du ikke bare et produkt, men en oplevelse, der kombinerer leg med læring, samtidig med at det styrker båndene mellem jeres kære. Gør det til en tradition i jeres hjem, og lad det inspirere de unge sind til at tage ansvar for vores skønne klode. Sammen kan I skabe ikke kun et billede, men også en fremtid, der respekterer og værdsætter naturens vidundere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eeboo Puslespil 100 brk – Planeten Jorden”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.