Eeboo Puslespil – 25 Brikker – Døgnets Timer

230 kr.

Oplev Eeboo’s farverige puslespil med 25 brikker, der styrker børns læring om tid mens de har sjov – perfekt til leg og udvikling i ét.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884802138944681 Kategori:

Eeboo Puslespil – 25 Brikker – Døgnets Timer er ikke blot et puslespil; det er en rejse ind i tidens vidunderlige verden, designet til at stimulere nysgerrighed og indlæring hos børn i alle aldre. Med 25 farvestrålende og inspirerende brikker, der hver især rummer små overraskelser og detaljer, bringer dette puslespil et væld af læring og sjov til legestunden.

Når barnet begynder at samle brikkerne, træder en fascinerende fortælling frem, der illustrerer døgnet og de forskellige aktiviteter, der hører til de forskellige timer. Fra morgenens blide lys, hvor solens stråler vækker dagen til livs, til aftenens roligere stunder, hvor stjernerne begynder at funkle, inviterer dette puslespil til både refleksion og leg. Hver brik er smukt illustreret med detaljerede billeder, der ikke blot fanger øjet, men også giver mulighed for at lære om tidens cyklus og dagligdagens rutiner.

Kvaliteten er i top, med brikker lavet af stærkt og holdbart papir, så de kan modstå både vilde legestunder og tidens tand. De matte overflader sikrer, at brikkerne er nemme at gribe fat i og samle, hvilket giver en god oplevelse for både store og små hænder. Puslespillets størrelse gør det til en perfekt aktivitet for både individuelle børn og til leg sammen med familie eller venner, hvilket styrker sociale færdigheder og samarbejde.

Eeboo Puslespil – Døgnets Timer er ideelt til at udvikle koncentration, motoriske færdigheder og visuel perception. Under leg og samling af brikkerne vil barnet også træne sin tålmodighed og problemløsningsfærdigheder – vigtig læring, der vil være nyttig i mange aspekter af livet.

Dette puslespil er ikke blot en læringsmulighed, men også en skøn dekoration til børneværelset, når det færdige billede pryder hylden. Forestil dig stunderne med familien, hvor I sammen opdager nyhederne i hvert tidsrum og drager på en fantasifuld rejse gennem dagens timer. Uanset om det er som gave eller en godbid til eget barn, vil dette puslespil uden tvivl blive en værdsat del af lege- og læringsrummet.

Eeboo Puslespil – 25 Brikker – Døgnets Timer er derfor det perfekte valg for forældre, der ønsker at kombinere sjov og læring, samtidig med at de bringer et stykke magi ind i hverdagen. Giv dit barn muligheden for at udforske tidens mysterier og lade fantasien flyve.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eeboo Puslespil – 25 Brikker – Døgnets Timer”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.