Eeboo Puslespil – 36 Brikker – 88,9×25,4 cm – Det Lange Alfabet-

220 kr.

Udforsk Eeboo Puslespil med 36 brikker og det lange alfabet. Styrk læring og kreativitet i sjovt design, perfekt til børn og familier.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884800987198241 Kategori:

Oplev en verden fyldt med farver, former og kreativ læring med Eeboo’s fantastiske puslespil “Det Lange Alfabet”. Dette unikke puslespil består af 36 håndtegnede brikker, der tilsammen danner et visuelt stimulerende billede, hvor alle bogstaverne i alfabetet præsenteres i et livligt og indbydende design. Puslespillet måler 88,9 x 25,4 cm, hvilket gør det til et ideelt projekt for både børn og voksne, der ønsker at styrke deres færdigheder, samtidig med at de jagter fornøjelsen ved at samle de farverige brikker.

Eeboo er kendt for sit fokus på bæredygtighed og kvalitet, og dette puslespil er intet undtagelse. Hver brik er fremstillet af genanvendt karton af høj kvalitet og er trykt med plantebaserede farver, hvilket gør det til en sikker og miljøvenlig mulighed for de små hænder, der vil lege og lære. De glatte kanter og den solide struktur sikrer, at puslespillet kan holde til mange timers sjov og leg, og det vil værdsættes i mange år fremover.

“Det Lange Alfabet” er ikke bare en sjov aktivitet; det er også en fremragende metode til at introducere børn til alfabetet og lære dem bogstaverne gennem leg. Hver brik bærer et bogstav, der ledsages af en farverig illustration af et ord, der begynder med det pågældende bogstav. Dette giver børnene mulighed for visuelt at knytte lyde og billeder til hver enkelt bogstav, hvilket styrker deres tidlige læse- og skrivefærdigheder på en engagerende og underholdende måde.

Puslespillet kan bruges af børn i forskellige aldre, hvilket gør det til et perfekt aktiv til playdates, familietid eller som en del af en pædagogisk aktivitet hjemme. Den unikke langstrakte form gør det muligt at justere og tilrette for forskellige niveauer af udfordringer, så hele familien kan deltage, uanset deres færdigheder. Begynd med at samle det sammen, og når det er komplet, kan børnene tilbringe tid med at studere de forskellige illustrationer og lære nye ord.

Udover at være en lærerig oplevelse favoriserer puslespil også udviklingen af kritisk tænkning og problemløsningsfærdigheder hos børn. At finde de rigtige brikker og sammensætte dem kræver koncentration og tålmodighed, færdigheder som vil være uundgåelige i deres fremtidige læring. Samtidig fremmer det også social interaktion, når børn arbejder sammen mod et fælles mål.

Forkæl dit barn (eller dig selv.) med Eeboo’s “Det Lange Alfabet” puslespil og oplev glæden ved at lære gennem leg. Uanset om det er en almindelig middag, fridag eller en festlig lejlighed, vil dette puslespil med garanti bringe smil og læring ind i dit hjem. Gør det til en del af din families samling, og lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eeboo Puslespil – 36 Brikker – 88,9×25,4 cm – Det Lange Alfabet-”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.