Tilbud!
,

Eeboo Puslespil 64 Brikker – Køkkenhaven

Original price was: 160 kr..Current price is: 120 kr..

Oplev Eeboo puslespil med 64 brikker i smukke, farverige illustrationer fra køkkenhaven. Perfekt til familietid og udvikling af børns motorik.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301681361035 Kategorier: ,

Forvandl legestunden til en magisk rejse ind i naturens rige med Eeboo Puslespil 64 Brikker – Køkkenhaven. Dette betagende puslespil inviterer børn i alderen 5-7 år til at dykke ned i en verden fyldt med farvestrålende grøntsager, delikate blomster og skønne insekter. Med sine 64 brikker er det designet til at udfordre og engagere de unge puzzlere, samtidig med at det tilbyder en lærerig og sjov oplevelse.

Hver brik er fremstillet i robust FSC-certificeret papir, hvilket ikke blot sikrer holdbarhed, men også et bæredygtigt valg for miljøbevidste familier. De håndtegnede illustrationer stråler af detaljer og livlighed, hvilket gør det muligt for børn at udforske de mange facetter af en køkkenhave – fra de sprøde gulerødder, der strækker sig op af jorden, til de farverige blomster, der tiltrækker summende bier. Dette puslespil er ikke bare en legeaktivitet; det er en invitation til at lære om naturen, sæsonernes cyklus og de forskellige livsformer, der trives i haven.

Når børn samler puslespillet, udvikler de deres motoriske færdigheder og forbedrer deres koncentration. Det kræver samarbejde og tålmodighed at finde de rigtige brikker og få dem til at passe perfekt sammen. I takt med at brikkerne langsomt danner et smukt billede af en frodig køkkenhave, opbygger børnene en følelse af præstation og stolthed. Hver gang de placerer en brik, opfordres de til at fortælle historier om, hvad der sker i haven, hvilket stimulerer deres fantasi og kommunikationsfærdigheder.

Emballagen, der måler 5 x 23 x 23 cm, gør det nemt at opbevare puslespillet og tage det med på rejser, til besøg hos venner eller udendørs picnics. Når puslespillet er samlet, måler det 38 x 38 cm – en perfekt størrelse til at fremvise det færdige mesterværk. Stil det op på bordet, og lad det blive et samtaleemne blandt familie og venner.

Eeboo Puslespil 64 Brikker – Køkkenhaven er ikke blot et puslespil; det er en oplevelse for livet. Giv dit barn mulighed for at udforske, lære og lege med dette inspirerende produkt, hvor kunst og natur mødes i en harmonisk helhed. Giv dem en gave, der vil inspirere deres nysgerrighed og glæde ved verden omkring dem – en gave, som vil skabe minder og styrke båndene mellem familie og venner gennem fælles leg og læring. Forkæl dit barn med dette fantastiske puslespil og se dem flore i deres kreativitet, mens de skaber deres egen unikke historie om naturens vidundere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eeboo Puslespil 64 Brikker – Køkkenhaven”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.