Tilbud!
,

Eeboo 5 Puslespil 3-12 Brikker – Gode Gerninger

Original price was: 170 kr..Current price is: 127 kr..

Oplev sjov og læring med Eeboo’s puslespil – perfekte til børn i alle aldre. Stimuler kreativitet og samarbejde med hver sjov opgave.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300418606597 Kategorier: ,

Eeboo’s Gode Gerninger puslespil er ikke blot et læringsværktøj; det er en indgang til en verden af fantasi og sjov for de mindste. Med fem smukke puslespil, hver designet med omhyggelige og bløde former, giver dette sæt børn i alderen 3 til 5 år mulighed for at udforske, lære og lege på en uforglemmelig måde. Hver puslespil indeholder forskelligt antal store brikker – fra 3 til 12 – så selv de yngste kan finde en passende udfordring, der styrker deres motoriske færdigheder og problemløsningsevner.

Det første puslespil med 3 brikker introducerer barnet til grundlæggende former og farver. De bløde, runde kanter gør dem lette at håndtere, og de farvestrålende illustrationer fanger hurtigt opmærksomheden hos det lille barn. Denne legende tilgang til læring stimulerer både kreativitet og fantasi, idet hvert billede fortæller sin egen lille historie.

Som barnet skrider frem til puslespillet med 4 brikker, begynder de at forstå sammenhængen mellem brikkerne, hvilket sætter gang i deres kognitive udvikling. Her bliver det muligt for dem at danne billeder af den store verden, som de ser omkring sig, med en hyggelig forbindelse til deres egne oplevelser og lege.

Puslespillene med 6 og 9 brikker bygger videre på denne udvikling og udfordrer børn til at tænke mere kritisk og strategisk. Hver brik passer perfekt ind i de foranliggende brikker, og det giver barnet en tilfredsstillende følelse af at mestre en opgave. Gennem leg lærer de om tålmodighed og vedholdenhed, når de navigerer i at finde den rigtige plads til hver enkelt brik.

Med puslespillet med 12 brikker når udfordringen nye højder. Her stimuleres barnets evne til at planlægge og visualisere helheden fra delene. Det er en fantastisk måde for dem at forstå konceptet med at bygge noget større ud fra små dele, og det giver en uvurderlig læringserfaring, der vil følge dem i mange år fremover.

Eeboo har skabt disse puslespil med omtanke for miljøet ved at anvende FSC-certificeret papir, hvilket sikrer, at de er bæredygtige og sikre for vores børn. Hver illustration er lavet med omtanke, så de er ikke blot smukke, men også lærerige – fyldt med billeder af gode gerninger, der inspirerer til empati og positiv adfærd i alle livets aspekter.

Dette sæt puslespil er mere end blot underholdning; det er en rejse ind i læringens verden, hvor hver brik skaber mulighed for at styrke sociale og menneskelige værdier. Eeboo’s Gode Gerninger puslespil er den perfekte gave, der kombinerer leg med læring og sætter en positiv kurs for de kommende generationer. Lad dit barn træde ind i denne farverige og inspirerende verden af puslespil og se, hvordan de vokser i legens univers.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eeboo 5 Puslespil 3-12 Brikker – Gode Gerninger”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.