Ravensburger EXIT Puzzle Kids – The Magical Forest – puslespil – 368 stykker – 70 x 50 cm – 9 år og op

252 kr.

Oplev magien med Ravensburger EXIT Puzzle Kids – et udfordrende puslespil med 368 stykker, der stimulerer kreativitet og teamwork for børn fra 9 år.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900818151815 Kategori:

Forestil dig en verden, hvor magien lever, og eventyret begynder med hver enkelt brik, som du forsigtigt ligger på plads. Ravensburger EXIT Puzzle Kids – The Magical Forest inviterer både børn og familier til en rejse gennem en fortryllende skov, hvor mysterier venter bag hver eneste gren og hver eneste brik. Med i alt 368 stykker udfordrer dette puslespil ikke kun de unges færdigheder, men skaber også en helhedsoplevelse, der fanger fantasi og nysgerrighed.

Når du åbner æsken, møder du en fantastisk illustration, der stråler af farver og liv. Den magiske skov er fyldt med skjulte skatte og eventyrlige væsener, der tilføjer den perfekte dosis mystik til dit puslespil. Hvert stykke er designet med præcision og omhu, hvilket gør det let for både børn og voksne at finde sin plads i den glimrende skov. Når brikkerne begynder at finde sammen, blomstrer billedet langsomt til live, og skabningen af denne skønne skov bliver en kollektiv præstation, der styrker båndet i familien.

Men dette puslespil er mere end blot en traditionel udfordring; det er en del af Ravensburgers EXIT-serie, som kombinerer den klassiske fornøjelse ved at samle et puslespil med de spændende elementer fra escape room-spil. Gennem kyndig fortælling og interaktive udfordringer gælder det om at løse gåder og mysterier for at ‘flygte’ fra den magiske skov. Hver gang I kan få pladen til at samles, åbner I dørene til nye eventyr og lærer samtidigt værdifulde færdigheder som problemløsning og teamwork.

Dette produkt er ikke kun designet til fantasifuld leg, men også til at stimulere hjerneaktivitet og kreativitet. Det hjælper børn med at forbedre deres koncentration, tålmodighed og motoriske færdigheder, alt imens de dykker ind i en verden af fantasi. Puslespillet er ideelt til aldersgruppen fra 9 år og op, hvilket gør det til det perfekte valg til både unge og voksne, som ønsker at tilbringe kvalitetstid sammen.

Ravensburger EXIT Puzzle Kids – The Magical Forest er ikke blot et produkt – det er en oplevelse, en rejse, et bånd. Hver gang I samler brikkerne, bliver I en del af en fortælling, der udfordrer, engagerer og fortryller. Så tag fat i brikkerne, og lad jer henføre til en verden fyldt med magi og eventyr. En skov, der venter på at blive udforsket, og som lover uforglemmelige stunder for hele familien. Lad det magiske eventyr begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ravensburger EXIT Puzzle Kids – The Magical Forest – puslespil – 368 stykker – 70 x 50 cm – 9 år og op”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.