,

Disney Puslespil – 101 Dalmatiner – Lady Og Vagabonden – 2×24 Brikker – Ravensburger

70 kr.

Oplev sjov og læring med vores Disney Puslespil 101 Dalmatiner. To 24-brikker puslespil med elskede karakterer, perfekt til kreative små sjæle.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600158102848 Kategorier: ,

Oplev magien ved Disney med vores fantastiske puslespil featuring de elskelige figurer fra 101 Dalmatiner og Lady og Vagabonden. Dette sæt indeholder to separate puslespil, hver med 24 brikker, og gør det muligt for både børn og voksne at dykke ind i en verden af eventyr og nostalgi. Designet specielt til hundeelskere og Disney-fans fra 4 år og op, giver dette puslespil en sjov og lærerig oplevelse, hvor man kan udforske de velkendte karakterer, mens man samtidig træner sine motoriske færdigheder og problemløsningsevner.

Hvert puslespil måler 18 x 26 cm, hvilket gør dem til den perfekte størrelse til små hænder. Gennem de farverige illustrationer, er både dalmatineren og de elskede figurer fra Lady og Vagabonden flot genskabt med et skarpt fokus på detaljer. Når du arbejder med brikkerne, vil du blive transporteret tilbage til de klassiske Disney-historier, mens du samler scenen – fra de søde dalmatinere, der løber rundt, til de romantiske øjeblikke mellem Lady og Vagabonden på en klar stjerneklar nat.

Kvalitet er i centrum for Ravensburgers designfilosofi. Hver brik er lavet af robuste materialer, som sikrer en langvarig leg, og de unikke brikker passer perfekt sammen og reducerer risikoen for frustration. Denne fremragende kvalitet gør, at puslespillet vil kunne nydes igen og igen, uanset om det samles af familiemedlemmer, legesyge venner eller nysgerrige børn. Det er ikke blot et puslespil, men en skat af minder og øjeblikke, der bringer familien sammen.

At samle et puslespil er en fantastisk måde at fremme samarbejde og kommunikation blandt børn og voksne. Lad dem arbejde sammen, opbygge strategier og nyde samarbejdsånden, mens de fokuserer på at finde de rigtige brikker og skabe et smukt billede. Når de er færdige, giver det en dejlig følelse af præstation, som kan fejres med familie og venner.

Disney Puslespil – 101 Dalmatiner – Lady og Vagabonden bliver hurtigt et kærkomment tilføjelse til ethvert hjem, hvor familie og venner samles om sjove aktiviteter. Det er den ideelle gave til fødselsdage, helligdage eller enhver anledning, hvor du ønsker at dele glæden ved Disney’s magiske verden. Kom og del øjeblikke af latter, uhygge og fælles oplevelser, mens du skaber dit eget berømte Disney-eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Disney Puslespil – 101 Dalmatiner – Lady Og Vagabonden – 2×24 Brikker – Ravensburger”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.